Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The 1:1 Leadership Journey

2021-01-23 @ 08:30 - 12:00 EST

Free

Leadership, like success, is often described as a journey, not a destination.

The 1:1 Leadership Journey is a half-day program featuring leaders of today, and of tomorrow, sharing insights and lessons from their leadership journey.

This is your opportunity to participate in a program to support you on your journey. Your invitation is an indication, and a recognition, of your leadership potential.

The John Maxwell Company determined that the single largest source of leadership development is the influence of other leaders. Leaders leading leaders.

This event includes some of the top speakers in District 61 and across the world of Toastmasters. Check out our world-class line-up.

Time (Duration) Event Presenter
08:30     (28 min) Registration & Networking Michel St. Germain, Zoom Support
08:58        (2 min) Call to Order: “rules of the road” Sergeant at Arms
09:00        (3 min) Welcome: “my journey” Tanya Hall, PQD
09:03        (1 min) Host Introduction Tanya Hall, PQD
09:04        (1 min) Speaker #1 Introduction Dave Picard, Host
09:05        (7 min) Take a Step Back Danny Émond
09:12        (1 min) Keynote #1 Introduction Dave Picard, Host
09:13     (45 min) Understanding yourself as a Leader Ted Corcoran, PIP
09:58        (3 min) Leadership moment Kimberley Dueck, DD
10:02        (1 min) Speaker #2 Introduction Dave Picard, Host
10:03        (7 min) Prepare to be Unprepared Jy Nanda
10:10        (1 min) Keynote #2 Introduction Dave Picard, Host
10:11     (45 min) Survival Tips Daniel Rex, CEO
10:56        (3 min) Leadership moment Amy Campbell, CGD
10:59        (1 min) Speaker #3 Introduction Dave Picard, Host
11:00        (7 min) Uncomfortable Maria Middelveen
11:07        (1 min) Keynote #3 Introduction Dave Picard, Host
11:08     (45 min) Never Alone – Buddies and Lessons Learned Pat Johnson, PIP
11:53        (1 min) Speaker introduction Dave Picard, Host
11:54        (3 min) Closing Thought Stefano McGhee, ID
11:57        (3 min) Conclusion: “your journey” Tanya Hall, PQD
12:00 Adjournment

Details

Date:
2021-01-23
Time:
08:30 - 12:00 EST
Cost:
Free
Event Category:

Other

Event Language
En
Event Title (Other language)
Le Parcours de leadership 1:1

Venue

Online